<

В Естонії під час ДТП загинув 43-річний українець

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:45 | 22.06.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Вранці 21-го червня в Естонії у ДТП загинув 43-річний громадянин України.

Про це повідомляє естонський портал ERR, – передає Європейська правда.

Смертельна ДТП сталася 21 червня близько 4-ї години ранку на 9-му кілометрі дороги з Таллінна до Лаагри у волості Саку. Автомобіль Mercedes-Benz вилетів з дороги, врізався у конструкції мосту і перевернувся. Повідомляється, що загиблий водій авто – 43-річний громадянин України. Інших людей у салоні не було.

“Автомобіль виїхав на зустрічну смугу, після цього в’їхав у загородження, а потім – в опору моста, який зараз будується. Внаслідок зіткнення авто перевернулося на дах і впало на металеві конструкції, встановлені для будівництва”, – прокоментував оперативний керівник Пих’яльської префектури Рааво Ярва.

За його словами, обставини інциденту і характер пошкоджень вказують на те, що водій перевищив встановлений ліміт швидкості – 50 км/год. Слідів гальмування на місці події не видно.

Також, за словами Рааво Ярви, водій не був пристебнутий ременем безпеки.

Удар виявився настільки сильним, що конструкції мосту пошкоджені. Дорогу під ним довелося перекрити, доки будівельники не пересвідчаться, що проїзд під мостом безпечний.

Про подію згадує у твітері поліція Естонії, фото з місця не наводять.

“Ця і минула ніч виявилися дуже трагічними для Талліна та Хар’ю. Минулої ночі у ДТП загинула 61-річна жінка на дорозі до Лаагри та 30-річний мотоцикліст на автошляху Рандвере. Сьогодні вночі загинув 43-річний чоловік, автомобіль якого з’їхав з дороги у муніципалітеті Саку”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер