<

В ДТП у Турійському районі загинув військовий 51 бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:20 | 31.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
33
/ Коментарі відсутні

У ніч на 31-ше березня поблизу села Луків Турійського району на автодорозі «Київ – Ковель – Ягодин» легковик «Audi 100» допустив наїзд на пішохода, чоловік помер на  місці події. Загиблий – колишній боєць АТО Сергій Боруцький з Луцька.  

Про це інформує поліція Волині.

За кермом легковика перебував 42-річний житель Старовижівського району. Пішохід, 35-річний лучанин, котрий перебував на проїжджій частині, загинув на місці події.

Про те, що загиблий – це боєць колишньої 51-ої бригади повідомили Волинські новини, посилаючись на повідомлення у фейсбук-сторінці Громадської спілки «Спілка воїнів АТО Волині».

«Страшна звістка! Сьогодні вночі внаслідок ДТП не стало нашого хлопця, бійця АТО – Боруцького Сергія ( «Танковозік» 51- а)…

Учасник бойових дій. 1 хвиля мобілізації. Проходив службу на посаді водія евакуаційного відділення ремонтно-відновлювального батальйону 51 ОМБр», – йдеться у повідомленні.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. 

Правоохоронці з’ясовують обставини трагедії.

Також волонтери збирають родині загиблого допомогу.

Усі охочі можуть переказати гроші за такими реквізитами: 5168 7573 5268 1151 (дружина Боруцька Жанна Петрівна).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця