<

В Чорнобильській зоні затримали нелегалів, серед яких були волиняни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:31 | 12.01.2021 / Новини / , , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

У зоні ЧАЕС упродовж різдвяних свят виявили 11 туристів-порушників, серед яких – жителі Волинської області. Вони прибули до зони відчуження з метою екстремального туризму, і проникли на територію незаконно, минаючи контрольно-пропускні пункти.

Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

Під час патрулювання поблизу відселеного міста Прип’ять, а також сіл Поліське та Стечанка поліцейські виявили 11 шукачів екстремального туризму з міста Києва, Київської та Волинської областей. Найстаршому з них – 32 роки, а наймолодшому – 18.

Зазначають, що 32-річна жінка та 21-річний юнак, виявлені поблизу села Прип’ять, відвідували незаконно зону ЧАЕС не вперше. Тиждень тому поліцейські склали щодо них адміністративні матеріали за фактом проникнення до забороненої зони.

Відносно всіх порушників поліцейські склали протоколи за ст. 46-1 (Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Адміністративні матеріали направлені до суду для прийняття рішення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок