<

“В чому моя вина?” – Климович прокоментував мітинг жильців будинку на проспекті Перемоги 1а у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:28 | 21.05.2017 / Новини, Нововолинськ / /
Перегляди
30
/ коментарів 37

В редакцію інтернет-видання БУГ звернувся депутат Нововолинської міської ради Леонід Климович та дав коментар стосовно мітингу жильців будинку на проспекті Перемоги 1а.

Нагадаємо, що 19-го травня мешканці будинку 1а на проспекті Перемоги у Нововолинську провели мітинг проти приватизації підвалу депутатом міськради. Мешканці обурені, тим що підвал площею 190 квадратних метрів – планують віддати Климовичу.

Депутат Нововолинської міської ради Леонід Климович коментує:

В чому моя вина? Не для кого не є секретом, що існують будинки в яких є підвальні приміщення (не плутати із сараями). І ці підвальні приміщення мають різні статуси та різну форму власності, відповідно і різних власників. В одних будинках проектом передбачено сараї у підвальних приміщеннях, в інших ні. В одних підвальних приміщеннях власником являється міська рада повністю, або ж частини приміщення, в інших – мешканці, власники квартир (знову ж таки це залежить від проекту забудови). У випадку із підвалом на Перемоги 1а – мешканцям будинку не пощастило, не може там бути сараїв, і власник того підвального приміщення – Нововолинська міська рада. Таких підвалів, власником яких є міська рада, було виставлено не приватизацію та продано міською радою чимало, всі шляхом викупу орендарем. Зараз в тих підвалах розміщені різні торгові заклади. Чому ж до цього приміщення така увага, хто підігріває конфлікт та свідомо вводить в оману людей?

https://www.youtube.com/watch?v=QJxSkRSL1uo

Щодо «пожеж», я не полінувався і взяв офіційну довідку у міському відділі ДСНС (служби із надзвичайних ситуацій). Це вже не введення в оману із сторони Віктора Ромашевського, а наклеп, свідомий. Про щурів і комарів – те саме, договором передбачена дератизація (знищення крис) та дезінсекція (знищення комарів).

То в чому моя вина ? В тому що я майже десять років сплачую орендну плату та плату за тепло не маючи доступу до приміщення? Чи в тому що десять років тому, в конкурсі на право оренди я був єдиний учасник? Тоді той підвал нікому не був потрібен. До речі до того той злощасний підвал також стояв пусткою ще два десятки років теж нікому не потрібен.

Як вирішуються суперечки у цивілізованому суспільстві? Правильно, в суді. Чому ж мешканці туди не звертаються , а влаштовують «мітинги» із образливими гаслами. До речі про гасла – почерк «майстра» видно неозброєним оком.

Хочемо зазначити, що 24-го травня на сесії Нововолинської міської ради будуть приймати рішення про затвердження експертної оцінки майна, яке підлягає приватизації, а саме вбудовані підвальні нежитлові приміщення 190,6 м2 за адресою: місто Нововолинськ, проспект Перемоги, №1а.




коментарів: 37
  1. міська рада не може бути власником комунального майна! Ти виклав витяг, там чітко пише – власником є Територіальна громада міста Нововолинська!

    • А можна без образ розумниця ви наша? на витязі написано Власники : територіальна громада міста Нововолинська в ОСОБІ Нововолинської міської ради. В чому річ?

      • Нововолинська міська рада, згідно Розділу ХІ Конституції та розділів І та ІІ “Закону України про місцеве самоврядування”, не володіє ніяким майном – ні рухомим, ані нерухомим. І бюджетними коштами теж. Ними розпоряджається міська громада. Решта – від лукавого і корупція. Її, міськраду, обрала та найняла її Величність міська громада. Міськрада, виконком і ви особисто, є її наймитами. І присягали їй на вірність. Ви тут пролетіли, Л.Ю., як фанера. Ось що значить не знати і, не бажати знати, Конституції та Українського законодавства. “Папа” тут не “забашляють” і не допоможуть. Вони вас упритул не помічатимуть. :)))

        • то вам не як за совєтів коли ви комсомольці гордо ходили із серпом та молотом, , нє… Треба, товаришу вже і патріотичній молоді дорогу давати

    • я . як мешканець територіальної громади міста Нововолинська, хочу що підвал було ПРОДАНО за гроші ,які будуть перераховані у бюджет міста, а не безкоштовно роздерибанено мешканцями на свої підвали. усі нововолинці мають право отримати вигоду від цього підвалу, а не лише 20-30 мешканців перемоги 1а. Хочуть вони той підвал – то нехай його своїм ОСББ викуплять

      • ggc(ти як блазень климовича або й він сам)і є мешканець територіальної громади розпоряжайся спільним майном міста,
        а мешканці осбб власники підвалу самі будуть розпоряжатися спільним сумісним майном за власним бажанням

        • мешканці осбб не є власниками підвалу – навчіться розуміти , те що ви читаєте. ОСББ просто хоче безкоштовно прихопити собі підвальчик

      • Його куплять за 3грн, і буде, і ти тоді отримаєш вигоду. Невже не знаєш як все приватизовуеться.

        • мешканці осбб не є власниками підвалу – навчіться розуміти , те що ви читаєте. ОСББ просто хоче безкоштовно прихопити собі підвальчик

  2. Цікаво:
    – яку молодіжну політику в даному підвалі проводив Климович;
    – яке підприємство або виробництво створив за десятки років оренди;
    – скільки робочих місць створено.
    Відповідь на всі ці запитання не буде, бо по всіх напрямках повний нуль,справді що тільки коарів зі щурами там розводив.
    Тому логічно, за даний вид діяльності і платив оренду.

    • робити капремонт у підвалі , який тобі не належить – дуууже ризиковане вкладання коштів, тим більш маючи таких непередбачуваних(м’яко кажучи ) сусідів.

  3. Я вам більше скажу , в мене навіть ключів від того приміщення немає.

    А ви часом не той мешканець Перемоги 1а , що на відео?

    • Не піддається логіці підприємця, нічого роками там не робите, ключів навіть не маєте, оренду роками платите, навіщо, астанавітесь, страдає сімейний бюджет

      • Ви за мій бюджет не хвилюйтеся ,перегляньте ще раз мою декларацію)))
        Для того, щоб там щось робити – треба вкладати кошти. А тепер скажіть , чи вкладали б ви кошти у майно , яке вам не належить?

  4. Колись це називалося, здійснення громадської діяльності у сфері молодіжної політики. Тепер же тоталізаторами, казином, гральними апаратами, як в підвалі навпроти “Рубіну”, чи в недавновідкритому підвальному магизині меблів “Парус” на вул. Святого Володимира 23.
    Де наша поліція та СБУ.

    • ви будете здивовані, але до договору оренди вони додали ЛІЦЕНЗІЮ !! Від Українсьої Національної Лотереї на здійснення миттєвих розіргашів . Очевидно це якась прогалина в законодавстві, тому що зараз їх безліч розвелось.

  5. Якщо у 2008році хоч 1 квартира з будинку була приватизована- це вже спільна сумісна власність громадян, мешканців будинку. А підвал – це та частина, яку не можна виділити в натурі і вона у загальному користуванні!!!
    Читайте закони і добивайтесь через суди повернення вкраденого. Це традиція кнурів Януковича на місцях.

  6. А ,що тут розбиратись? Ви почитайте свідоцтво на право власності!!!! Виконком у 2008 році вирішив і встановив право власності!!! І це після завершення приватизації в Україні!!! І так весь Нововолинськ!!!! А це вже не надбавки до окладу.Скільки можна це все терпіти?

  7. Ми так зрозуміли ви везунчик пане климович а людей ви маєте десь як депутат,чого ви як слуга народу не помогли мешканцям щоб підвал був їхнім, бо власні інтереси і можливості у нашому місті не дають вам це зробити правда депутат?

  8. Чому на ксерокопії протоколу №22 засідання конкурсної комісії відсутні підписи голови та членів?

    • На руки замовнику видається копія протоколу, оригінал із всіма печатками і підписами членів комісії зберігається в оргвідділі міськиконкому.

  9. у витязі про реєстрацію права власності на нерухоме майно зазначена загальна площа 479,2кв.м. а у витязі з протоколу засідання конкурсної комісії 547,7кв.м. Різниця 68,5 кв.м.

    • Ваша правда . Я не думав що ті копії хоч хтось дивиться))).
      Коли проводили засідання конкурсної комісії був старий технічний паспорт обміри проводилсь вручну. При виготовленні права власності та нового технічного паспорту на будівлю, спеціалісти БТІ(бюро технічної інвентаризації)міряли лазерними приладами, які більш точні. Ось так та різниця вилізла. До речі до недавнього часу я платив орендну плату за 547.7 м.кв.

  10. Ой , а чого відео стало недоступне? Ромашевський зацурався? Чи “БУГ” видалив?
    Я щиро сподіваюся , що той факт , що Ромашевський став власником примішення по вул.Нововолинській 51 , якраз те в якому знаходиться фонд Ігоря Гузя та студія сайту “БУГ” , ніяк не вплине на редакторську політику цього сайту.

    • Пане Л.Клімовичу! Щиро сподівався, що я – випускник Нововолинського електромеханічного технікуму (заочне відділення), набагато гірше від вас – людини із вищою освітою, знаю правопис та граматику української мови. Проте, не склалося – мені соромно за вас. Бо що люди у всьому світі подумають про Нововолинських бізнесменів? Пропоную, абсолютно безоплатно редагувати ваші коментарі перед їхньою публікацією на сайті “БУГ”.

    • Всьо буде чьотко))) Льоня наведе порядок в підвалі, буде людям якась користь))))Потім ОСББ зрозуміє як помилялися і ще будуть пану Климовичу дякувати за добру справу для молоді

      • Для якої”молоді”ті що грають в ліцензійне лото?вже одні мешканці дуже раді …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа