<

В автоматах з продажу квитків у Варшаві встановлять українську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 25.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Управління міського транспорту Варшави запровадить обслуговування українською мовою в автоматах для продажу квитків на громадський транспорт.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Gazeta Wyborcza.

З ініціативою додати українську мову до квиткоматів виступив бурмистр варшавського району Воля Кшиштоф Стшалковський. Він підкреслив, що у Варшаві мешкають десятки тисяч громадян України, які там навчаються, працюють і платять податки.

“Таке рішення полегшить життя громадянам України і покаже, що Варшава є відкритим містом, яке дбає про комфорт усіх мешканців” – сказав Стшалковський.

“Ми вже готуємо інтерфейс, програмні команди українською, які ми передамо операторам квиткоматів з проханням їх додати” – сказав речник Управління міського транспорту Томаш Кунерт.

За його словами, швидше за все наприкінці лютого чи на початку березня українську мову додадуть в автомати з продажу квитків, в яких наразі обслуговування доступне польською, англійською, німецькою та російською мовами. Раніше українську мову обслуговування в автоматах з продажу квитків на громадський транспорт запровадили Познань і Лодзь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер