<

В авто на ВДНГ у Києві заживо згорів чоловік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:34 | 17.12.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Києві на ВДНГ з боку вулиці Академіка Заболотного неподалік від виставкових павільйонів загорівся автомобіль ГАЗель. Водій, на жаль, згорів заживо.

Виклик в рятувальні служби надійшов близько 23:44 в суботу, 15 грудня, – пише Інформатор.

Як стало відомо зі слів пожежної служби, ГАЗель була на завантаженні в складі на території ВДНГ. Після того, як весь товар (продукти харчування) був завантажений до машини, водій з якихось причин не відправився відразу, а залишився стояти біля приміщення. Можливо, він заснув там. Згодом автомобіль почав горіти і співробітники складу скотили його з рампи за допомогою електрокара, щоб вогонь не перекинувся на будівлю і сусідні палети.

Загиблий був водієм вантажного автомобіля. Його особистість і вік поки що не встановлені. ГАЗель виявилася на житомирських номерах.

Виходячи з речей, які знаходилися в салоні автомобіля, можна зробити висновок, що він проводив там велику кількість часу. Рятувальники витягли звідти особисті речі, такі як дезодорант, книги, зарядні пристрої, шкарпетки, нижню білизну. Крім цього, в салоні знайшли велику кількість порожніх пляшок з-під спиртного. 

https://www.facebook.com/kiev.informator.ua/videos/2271669829784031/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа