<

В Австрії застосовуватимуть препарати, що полегшують перебіг Covid-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 23.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ коментарі 2

У лікарнях австрійського Зальцбурга будуть застосовувати два препарати, один з яких має прямий вплив на новий коронавірус, а другий полегшує на 90% важкий перебіг захворювання Covid-19.

Про це заявив куратор внутрішньої медицини Університетської клініки Зальцбурга Річард Грайль, повідомляє австрійська суспільна телерадіокомпанія ORF, – передає Укрінформ.

“Один препарат може уповільнити так званий запалювальний шторм. Відповідні дані ще не публікувалися. Але вони скоро будуть оприлюднені. Вони показують, що можна досягти на 90% зниження важкості захворювання”, – заявив лікар, який очолює кризовий штаб для боротьби з коронавірусом.

За словами Грайля, мова йде про речовину, яка використовується в очолюваному ним дослідницькому центрі щодо боротьби з раком.

Стверджується, що другий препарат має прямий вплив на вірус. “Після лікарень у Китаї обидва препарати застосовують у тестовому режимі в деяких клініках Зальцбурга”, – йдеться у повідомленні.

Препарати інфікованим вводять ін’єкційно і лише один раз.




коментарів: 2
  1. Національній академії наук України розроблено і впроваджено низку препаратів для використання у медичній практиці, зокрема із противірусною дією. Одним із таких препаратів є Аміксин – імуномодулятор і противірусний засіб.
    Японський препарат «Фавіпіравір», розроблений дочірньою компанією Fujifilm, дав обнадійливі результати під час клінічних випробувань в Ухані та Шеньчжені. У дослідженні взяли участь 340 пацієнтів.Проте в міністерстві охорони здоров’я Японії припустили, що у людей зі складними симтомами препарат не такий ефективний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер