<

В АТО, у польовій капличці 14-ї бригади сталося диво

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 24.08.2015 / Новини / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Сухий стовбур, у похідній капличці «Всіх святих землі української» на якому висіла ікона Матері Божої зазеленів, огорнувши ікону молодими пагонами.

Стовбур сухого дуба, використаний для побудови похідної каплички військової частини В 0259 вкрився молодими пагонами. Зелене листя огорнуло ікону Матері Божої, яка висіла на мертвому дереві, – повідомив начальник прес-центру Владислав Якушев.

«Будуючи похідну капличку ми зрізали вершки мертвих дубків у посадці, та закріпили на них навіс, що прикриває похідну капличку. Будуючи ми не зачіпали живі дерева, а скористались лише сухими. І ось, мертве дерево зазеленіло, причому пустило гілочки саме навколо ікони Божої Матері. Інші сухі дерева навколо каплички залишились мертвими. Я думаю, що це знак, ми тут, в АТО, стоїмо за праве діло і Матір Божа прикриває нас своїм покровом. На передовій, коли є постійна загроза життю, люди часто звертаються до бога. Тим, хто вірить, чудеса не потрібні, і це, напевно, знак, для тих хто ще не розуміє велич Господа у повній мірі», – сказав душ пастир в/ч В 0259, мобілізований священик, майор Микола Гінайло.

Позиції  14-ї бригади знаходяться на підступах до м. Маріуполь, та постійно знаходиться під обстрілом незаконних військових формувань.

1 (1)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер