<

В Аргентині знайшли 128-річного “Адольфа Гітлера”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 20.06.2017 / Борщ, Новини /
Перегляди
3
/ 1 коментар

У Сальті, місто на північному заході Аргентини, літній чоловік заявив, що саме він є засновником тоталітарної диктатури Третього рейху і, за його словами, останні 70 років змушений ховатися.

Про це повідомляє politros з посиланням на інформаційний портал Daily Report, – передає Сьогодні.

“Фюрер” розповів журналістам з місцевої газети El Patriota, що він прибув до країни 1945 року за підробленим паспортом на ім’я Германа Гюнтерберга. За його словами, документи були зроблені ще в Німеччині таємницею державною поліцією (Гестапо).

Рішення вийти з тіні “Гітлер”, якому зараз має бути 128 років, зумовив тим, що ізраїльські спецслужби офіційно більше не переслідують нацистських військових злочинців, тому він не бачить сенсу приховувати своє справжнє ім’я.

“Мене звинуватили в безлічі злочинів, яких я ніколи не робив. Через це я витратив більше половини життя, ховаючись від євреїв. Тому я вже покараний”, – заявив він.

Дружина “Гітлера” повідомила кореспондентам, що насправді її чоловік зовсім не фюрер, а просто потерпає від хвороби Альцгеймера. “Іноді він забував, хто я і де він. Він говорив про євреїв і демонів”, – говорить жінка. Вона не виключає, що в молодості її чоловік був нацистом і, можливо, його мучить почуття провини.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця