<

В американському штаті Нью-Мехіко тисячі бджіл залетіли в автівку місцевого жителя, припарковану біля супермаркету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:10 | 5.04.2021 / Новини / /
Перегляди
5
/ коментарі 2

У місті Лас-Крусес американського штату Нью-Мехіко тисячі бджіл залетіли в автівку місцевого жителя через відчинене вікно, поки той був у супермаркеті. Усіх комах вдалося безпечно вилучити й забрати на одну з пасік.

Інцидент стався після полудня 28 березня, повідомляє пожежне управління Лас-Крусеса, пише Громадське. Власник авто склав покупки в багажник і, збираючись рушити з місця, помітив на задньому сидінні цілий рій бджіл.

Чоловік викликав пожежників, які огородили місце задля безпеки інших покупців. Після цього вони вирішили покликати одного з колишніх колег, Джессі Джонсона, який після звільнення з пожежної служби почав розводити бджіл.

«Джонсон прибув із необхідним для діла реманентом — штучними вуликами, олією з лимонної трави, рукавицями й спеціальним вбранням — і успішно вилучив бджіл із авто й перемістив їх у більш придатне місце», — кажуть у пожежному управлінні Лас-Крусеса.

Увесь процес тривав упродовж майже двох годин, після чого Джонсон забрав бджіл до своєї пасіки за межами міста. Повідомляється, що охоронця супермаркету вжалила бджола, але інших постраждалих немає.

У коментарі The Washington Post експерти пояснили, що бджоли, найімовірніше, шукали собі нове гніздо, і залетіли в авто випадково. У такий час вони доволі миролюбні, якщо їх не чіпати, і, найімовірніше, через деякий час вони б самі по собі полетіли з машини.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер