<

В аеропорту Ємену прогримів потужний вибух у момент прибуття уряду: є загиблі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:13 | 30.12.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Потужний вибух пролунав в аеропорту Адена (Ємен) у момент прибуття нового уряду. Внаслідок цього є загиблі та поранені.

Про це повідомляє Alarabiya, – передає Громадське.

Вибух стався всередині терміналу аеропорту Аден до висадки міністрів з літака. За словами кореспондента видання, вибух супроводжувався пострілами. За попередніми даними, для пострілів використовували дрони.

Внаслідок вибуху загинули щонайменше 5 людей, міністри уряду не постраждали. Членів уряду, у тому числі прем’єр-міністра Маіна Абдулмалі, вивезли з місця події в президентський палац міста.

Багато людей поранені, зокрема заступник міністра транспорту та інший місцевий чиновник, а також значна кількість представників засобів масової інформації, які очікували на літак.

Новий уряд Ємену

Уряд Ємену зробив адміністративний центр провінції Аден тимчасовою столицею, після того, як повстанці з руху «Ансар Алла» (хусит) захопили владу в столиці Сана і вигнали звідти президента Абд-Раббі Мансура Хаді.

У грудні цього року президент Ємену Абду Раббу Мансур Хаді, який перебуває в Саудівській Аравії, призначив новий склад з 24 міністрів. До складу нового уряду увійшли п’ять представників перехідної ради Південного Ємену, який виступає за відділення півдня Ємену.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер