<

В аеропортах Києва та Львова тестуватимуть на коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:33 | 12.07.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ коментарі 3

В аеропортах Києва та Львова встановлюють лабораторії для ПЛР-тестування пасажирів, які у разі негативного результату не будуть проходити самоізоляцію.

Про це йдеться на сайті президента України, – передає Апостроф.

Мова про лабораторії в аеропортах йшла на традиційній нараді з представниками уряду та правоохоронних відомств, яка відбулася під головуванням президента України Володимира Зеленського.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що займається прискоренням процесу встановлення лабораторій в аеропортах Києва та Львова, щоб прибулі пасажири могли робити там ПЛР-тести і в разі негативного результату не проходили самоізоляції.

Щоб уникнути скупчень людей у лабораторій чиновник провів переговори з Міністерством цифровий трансформації з розгляду можливості прив’язати видачу результатів в додатку “Дій вдома”. Це дозволить зменшити час самоізоляції здорових пасажирів, які прибули в Україну.




коментарів: 3
  1. Гроші, гроші і ще раз гроші… Тепер не буде “чистих” країн, а примусять робити тести ВСІМ прибувшим… Бо це ж 2100 даремних грошенят з кожного… Тому корона ніколи не закінчиться…

  2. А потім примусять робити тести на всі хвороби…на снід, на боткіна, холєру, еболу..,ну і тест на ідіота, як в німеччині, будут робити всім, хто погоджується платити за інші тести…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок