<

Усик відмовився битися з українським борцем, який обурився погрозами боксера на адресу українців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:54 | 13.05.2020 / Новини / , /
Перегляди
5
/ коментарів 17

Чемпіон світу з боксу Олександр Усик відповів на виклик щодо поєдинку з українським борцем вільного стилю Богданом Грицаєм, який викликав його на бій у відповідь на заяви боксера про українців.

У своєму інстаграмі 11-го травня Усик заявив, що вважає за краще з’ясовувати стосунки на боксерському рингу і є противником боїв без правил, – передає Прямий.

“Я сповідую правила, боксую за правилами, живу за правилами. Милості прошу в ринг. Треба домовитися, де і коли ми будемо боксувати, і на яких умовах. Бої без правил? Це не моя стихія. Хоча і в ній можна спробувати”, – сказав боксер.

За його словами, він відповідає на виклик, хоча вважає висловлені йому претензії “поділом народу”

“Ви згадали Кадирова, згадали Путіна … Ще згадайте Трампа і Бенджаміна Баттона, щоб побільше передплатників з’явилося у вас. Не треба погрожувати”, – звернувся Усик до Грицая і до всіх, хто його критикує.

Нагадаємо, український борець вільного стилю Богдан Грицай викликав боксера Олександра Усика на бій без правил за зневажливе ставлення до українського народу.

Раніше Усик та інший український боксер, Василь Ломаченко, знялися в пропагандистському фільмі Московської церкви.

До того Ломаченко опублікував у Instagram відео із російськими спецпризначенцями, яке прославляє “силу православного духу”.

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлев заявив, що готовий допомогти Усику і Ломаченку змінити громадянство.




коментарів: 17
    • подивись відео як Усик відповідає. Достойно. Якщо з кожним вискочкою влаштовувати бій часу на відпочинок не залишиться.

  1. Нажаль, боксеры високим(навіть середнім) рівнем інтелекту похвалитися не можуть. Часті удари в голову з віком даються в знаки.

      • Але на думку більшості киян – це найкращий мер міста. Але насєлєніє з околотків бачить краще. Їм запроданець гріє душу, а справжній українець їх вкурвлює

        • Кличко – справжній українець ?))))))) такий результат дав тест ДНК?
          Партійна номенклатура Луценко, Турчинов теж справжні і щирі українці
          Порошенко , Пашинський і т.д і т.п . Да і нова команда не далеко відстає.
          Нудить вже від таких справжніх і щирих в яких купа паспортів закордонних і статків за кордоном … але всі думають за Україну і людей які живуть в Україні . Так думають так думають що незабаром перетворимось на африканьску країну рівня Сомалі

          • президент Сомалі казав “Я не дам перетворити Сомалі на Україну”

  2. тим хто хоче побоксувати з Усиком спочатку доростіть до його рівня і кваліфікації. Думаю у вас усе вийде, бо слухати прямий к анал треба мати міцне здоровя щоб скрізь бачити зраду і ворогів. Це ж, якщо прямий сьогодні нового ворога ще срашнішого не знайде

    • А ви зомбуйтеся Г+Г, ходіть до мокшанських попів, хваліть владу зеленої шмарклі, підтримуйте продажного вусика і хохли в малоросії будуть всіх робити разом.

      • Г+Г нічим не відрізняється від прямого, такі ж розпалювачі. До Зе,якщо робить добре підтримую, погане критикую і так само П, хоч і за них і не голосував. Щоб ви не подумали що я за проросійські погляди, то скажу ні. Не голосую принципово за політиків які були вже при при владі.
        На рахунок *попів*, я ж кажу,не там ви шукаєте ворогів, невже ви думаєте що це попи приймають закони, будують корупційні схеми, не розслідують і продають справи, кришують і.т.д
        І взагалі ви не задумувались чому завжди коли приходила нова влада, то одразу приймались закони, або піднімала такі теми які длатують суспільство (мова, релігія, земля, недоторканість, корупція). І опозиція героїчно 5 рків на тв камери “бореться” (роблять вигляд що боряться) набираючи собі бали на вибори. І так кожні 5 років. І ніхто не сидить. Старі політики теж люди, думають про пенсію, от і приводять на своє місце молодих керованих.Спробуйте простий смертний попасти на їх телеканал без звязків.

  3. Багато слів, а толку нуль, ходить на поклони в рашу а находяться ті хто й дальше його підтримують, але ж ви не розумієте одного ви можете підтримувати його, а от він ложив на вас, думайте…)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер