<

Усик – найкращий боксер року за версією ESPN

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:11 | 22.12.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі українець Олександр Усик визнаний кращим боксером року за версією ESPN, Ломаченко посідає друге місце у рейтингу.

Цього року українець переміг Майріса Брієдіса та Мурата Гассієва і виграв перший сезон Всесвітньої суперсерії боксу та завоював усі найпрестижніші пояси у першій важкій вазі, пише УП.

В останньому бою у листопаді він захистив усі свої пояси, відправивши в нокаут британця Тоні Беллью. Олександр Усик є чемпіоном світу за версією WBC, WBO, IBF і WBA, а також володіє поясом журналу The Ring. 

Крім Усика, на нагороду претендували ще один українець Василь Ломаченко, а також Майкі Гарсія, Ентоні Джошуа і Моріс Хукер. Зазначається, що Ломаченко посів у рейтингу 2 місце. 

“У травні українець піднявся у легку вагу, аби кинути виклик лідеру дивізіону Хорхе Лінаресу. Отримавши травму плеча у другому раунді та побувавши у нокдауні у 6-му, Ломаченко все ж зумів перемогти ефектним нокаутом у 10-му раунді. Таким чином, він здобув чемпіонський титул у третій ваговій категорії.

У грудні боксер одностайним рішенням суддів переміг Хосе Педрасу та став володарем 2 поясів у легкій вазі”, – пише ESPN.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа