<

«Усі готові бити ворога»: як на Волині тренуються бійці бригади «Лють»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:11 | 14.03.2023 / Новини / , /
Перегляди
581
/ 1 коментар

На Волині в одному з тренінгових центрів поліції області зібрали першу групу людей, які пройшли всі етапи відбору і потрапили в воєнізований підрозділ поліції нового зразка – штурмової бригади «Лють», яка входить у склад «Гвардії наступу».

Усі розуміють, на що йдуть, і всі готові бити ворога, запевнили у секторі комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

«Їм від 18 до 55. Їх понад сотня. Вони з кількох різних регіонів України. Різні за досвідом, характерами, рівнем фізичної підготовки. Але єдині в мотивації: вбити окупантів з нашої землі і очистити землю від ворогів, звільнити рідну державу, захистити своїх близьких», – йдеться у дописі.

Акцент роблять на вогневій підготовці й домедичній допомозі. Сьогодні добровольці проходять перший етап підготовки, який триває кілька тижнів. Далі поліцейських розподіляють по різних підрозділах, де вони проходять вже бойове злагодження.

За словами начальниці відділу професійного навчання ГУНП у Волинській області Валентини Мельничук, програму підготовки адаптували так, щоб готувати цивільних осіб як поліцейських, але в умовах ведення воєнних дій.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер