<

Уряд планує запровадити 4G в Україні до кінця 2017-го року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 16.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Кабінет міністрів України має намір провести конкурс і забезпечити введення в Україні технології зв’язку 4G в 2017 році.

Відповідні пункти є в презентації проекту плану заходів по цифровому розвитку України у 2017 році, яку опублікував прем’єр-міністр Володимир Гройсман у Facebook, – пише Громадське.

У проекті плану йдеться, що до кінця IV-го кварталу 2017-го року планується впровадити в Україні технологія мобільного зв’язку 4-го покоління (4G), забезпечивши проведення конкурсу з розподілу радіочастотного ресурсу (РЧР) для 4G в діапазонах 188 МГц і 2600 МГц.

Також до кінця 2017 планується розробити із залученням представників провайдерів план заходів розвитку та використання широкосмугового доступу до мережі Інтернет з урахуванням подолання цифрової нерівності, створення спеціальних фондів і механізмів її подолання, стимулювання державно-приватного партнерства в цій сфері.

До кінця ІІІ кварталу пропонується розробити план заходів щодо стимулювання і підтримки впровадження технології блокчейн в державному секторі і базових секторах промисловості в Україні.

Проект плану передбачає розробку до 2018 року плану заходів щодо стимулювання і підтримки впровадження перспективних та інноваційних технологій, концепцій і методологій в сфері держуправління та інших сферах, зокрема, роботизація, штучний інтелект, хмарні і туманні обчислення, безпілотні і мобільні технології, технології ідентифікації та інші.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа