<

Уряд може очолити Яресько або Садовий

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:28 | 14.03.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Президент теж не проти пропозицій парламенту.

На Банковій розповіли про те, кого президент Петро Порошенко хотів би бачити на посаді прем’єра замість Арсенія Яценюка. За словами прес-секретаря президента Святослава Цеголка, очолити уряд могли б глава Мінфіну Наталя Яресько або лідер Самопомочі Андрій Садовий, – пише Корреспондент.

“Сьогодні президент проводить зустрічі з лідерами фракцій. Зокрема, зараз – із лідером Самопомочі Андрієм Садовим. Мета всіх зустрічей президента з політичними лідерами – прискорення виходу з політичної кризи. Усім зрозуміло, що для формування нового уряду потрібна нова коаліція. Її головними критеріями має стати збереження проєвропейського курсу і прискорення реформ”, – зазначив Цеголко.
За словами Цеголка, є три варіанти розвитку подій:
1. Технократичний уряд на чолі з главою Мінфіну Наталією Яресько у разі об’єднання всіх проєвропейських фракцій навколо технократичного уряду.
2. Політичний уряд (наприклад, на чолі з Андрієм Садовим). Мета цього уряду, як і попереднього, – прискорення темпу реформ.
3. Парламентські сили мають інші кандидатури, пропонують їх і знаходять 226 голосів на їхню підтримку у Верховній Раді.
“Президент готовий співпрацювати з будь-яким кандидатом, якого запропонує коаліція”, – зазначив Цеголко.




один коментар
  1. якщо буде садовий, а ми хочемо, то будуть “заслужені” керівники втікати на чямоданах з нововолинська та володимира через ковель

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок