<

Уродженця Нововолинська футболіста Федецького можуть призначити на посаду заступника голови Волинської ОДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:10 | 25.12.2019 / Новини / , /
Перегляди
22
/ Коментарі відсутні

Відомий український футболіст Артем Федецький не підтвердив і не спростував інформацію ЗМІ про те, що його кандидатуру розглядають на призначення заступником голови Волинської ОДА.

Про це він повідомив в коментарі Волинським Новинам.

“Поки без коментарів, на цьому етапі”, – повідомив він та додав, що прокоментувати цю інформацію він буде готовий, “коли буде офіційно буде більш-менш (відомо, – ВН), а поки – без коментарів”.

З’явилася інформація про те, що новопризначений голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко всерйоз розглядає кандидатуру Федецького на посаду “гуманітарного” заступника голови ОДА.

Слід зазначити, що Артем Федецький також був присутній під час офіційного представлення голови Волинської ОДА.

Арте́м Андрі́йович Феде́цький народився 26 квітня 1985 року в місті Нововолинську. Український футболіст, захисник. Виступав, зокрема за “Шахтар”, “Карпати” і “Дніпро”.

Володар Кубка УЄФА 2009 у складі донецького “Шахтаря”. Колишній гравець національної збірної України, учасник Євро-2016. Син відомого футболіста Андрія Федецького.

На парламентських виборах 2019 року балотувався в одномандатному окрузі №118 у Львівській області від президентської партії “Слуга народу”, проте вибори програв.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер