<

Уряд затвердив виплати до Дня Перемоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:18 | 24.04.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Деякі категорії громадян, зокрема, ветерани війни та жертви нацистських переслідувань, отримають до 5 травня щорічну разову соціальну допомогу в розмірі від 530 грн до 3850 грн.

Про це УНН повідомили у прес-службі Міністерства соціальної політики України.

Зокрема, відповідно до урядової постанови від 20 березня 2019 року, найбільші виплати (3850 гривень) очікують на громадян, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною. Ті ж самі 3850 грн отримають інваліди внаслідок війни І групи, ІІ групи – 3 400 грн, ІІІ групи – 2950 грн.

По 1295 грн отримають учасники бойових дій, постраждалі учасники Революції Гідності та колишні неповнолітні (яким на момент ув’язнення не виповнилося 18 років) в’язні концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання, а також діти, які народилися у зазначених місцях примусового триманнях їхніх батьків.

Члени сімей загиблих і дружини (чоловіки) померлих осіб з інвалідністю внаслідок війни, дружини (чоловіки) померлих учасників бойових дій, учасники війни та жертв нацистських переслідувань, визнаних за життя особами з інвалідністю внаслідок загального захворювання, трудового каліцтва та з інших причин, які не одружилися вдруге отримають по 840 гривень.

Також, по 530 гривень отримають учасники війни та колишні в’язні концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання, особи, які були насильно вивезені на примусові роботи, діти партизанів, підпільників, інших учасників боротьби з націонал-соціалістським режимом у тилу ворога.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер