<

Уряд підвищив зарплати викладачам в університетах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:48 | 30.01.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Кабінет міністрів України прийняв рішення підвищити зарплати науково-педагогічним працівникам закладів вищої освіти державної та комунальної форми власності на 11%.

Урядом прийнято рішення про підвищення на 11 відсотків посадових окладів науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти державної та комунальної форми власності, перелік посад яких затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 14 червня 2000 р. № 963 “Про затвердження переліку посад педагогічних та науково-педагогічних працівників”, – йдеться на сайті Урядовий портал.

До переліку посад педагогічних та науково-педагогічних працівників входять: керівник (ректор, президент), його заступники, завідувач кафедрою, професор, доцент, старший викладач, викладач, асистент,
викладач-стажист, провідний концертмейстер, концертмейстер, декан, заступник декана, керівник навчально-наукового інституту та інші.

Зазначили, що це дозволить поліпшити матеріальний стан науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти та підвищити престижність їх роботи.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця