<

Уряд дозволив роботу кінотеатрів з 2 липня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:48 | 26.06.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Кабінет міністрів дозволив роботу кінотеатрів з 2-го липня з дотриманням чітких протиепідемічних умов і наповненістю не більше 50% та виключив з випадків обов’язкової самоізоляції або обсервації учасників вступних випробувань, зокрема для вступу через освітні центри «Крим – Україна» і «Донбас – Україна».

Як повідомляє УНІАН, відповідне рішення ухвалене на засідання уряду.

“Проєктом пропонується, що центри надання адміністративних послуг самостійно визначають час початку своєї роботи. Також пропонується виключити з випадків обов’язкової самоізоляції та/або обсервації учасників вступних випробувань, зокрема для вступу через освітні центри “Крим – Україна” та “Донбас – Україна”.

Також пропонується можливість припинення режиму самоізоляції або обсервації для людей, які перетинають державний кордон (іноземці або особи без громадянства) та/або контрольні пункти пропуску з тимчасово окупованої території у разі одержання негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР. Пропонується уточнити щодо полісу страхування для іноземців та осіб без громадянства, що перетинають державний кордон.

І також ми вводимо заборону роботи кінотеатрів до 1 липня 2020 року. Тобто можливість їх роботи, починаючи з 2 липня, але з чіткими умовами, за наповненістю не більше 50%», – заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Крім того, він нагадав, що все це має відбуватися відповідно до умов адаптивного карантину.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок