<

Управління Держземагентства у Волинській області фінансово допомагає військовим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:58 | 19.03.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Спільно з його територіальними підрозділами, землевпорядними проектними організаціями з початку першої хвилі мобілізації у березні 2014 року зібрали понад 102 тис. грн, які спрямували на допомогу волинським військовим.

Зокрема, на суму 13 тис. 440 грн закупили спорядження для потреб батальйону «Айдар». 48 тис. 261 грн. перераховано на потреби в/ч А 2331, яка дислокується у м. Володимир-Волинський. Ще 800 грн. передано начальником головного управління в/ч А 2331 для придбання антифризу для військових автомобілів, – Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

18 тис. 538 грн (одноденний заробіток працівників головного управління Держземагентства у Волинській області та його територіальних органів) спрямували на медичне забезпечення поранених військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у Дніпропетровському військовому госпіталі.

2 тис. 780 грн – кошти, зібрані працівниками головного управління Держземагентства у Волинській області до дня Збройних Сил України. Їх передано сім’ї загиблого бійця Миколи Лящука та на лікування пораненого бійця батальйону «Айдар».

10 тис.780 грн – додатково зібрані кошти працівниками головного управління Держземагентства у Волинській області, його територіальних підрозділів, землевпорядних проектних організацій. Ці кошти спрямували як матеріальну допомогу працівникам землевпорядної служби – учасникам АТО, придбали військове спорядження, а також передали для організації похорону учасника АТО, брата працівниці управління.

Кошти у сумі 7 тис. 410 грн зібрані волинськими земельниками передані представникам Волинської Самооборони для закупівлі військового спорядження.

Окрім того, працівники управління відгукнулися на ініціативу, оголошену напередодні новорічних та різдвяних свят головою Волинської облдержадміністрації Володимиром Гунчиком щодо перерахування одноденного заробітку на допомогу волинським військовослужбовцям та родинам загиблих. Відтак, колектив одностайно підтримав таку пропозицію: зібрали 4 тис. 415 грн. Частина коштів – 2 тис. 215 грн переказали на лікування важкопораненого військовослужбовця Збройних Сил України Арсена Боярчука, 2 тис. 200 грн передано родині добровольця, бійця батальйону «Азов» Ігоря Сливки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер