<

“Укрзалізниця” пускає додаткові літні маршрути

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:36 | 26.05.2018 / Новини /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

«Укрзалізниця» призначила на Трійцю, 26-28 травня, додаткові рейси поїздів, що ходили тільки по парних чи непарних днях.  

У тому числі додатковий № 151/152 Київ – Херсон: відправлення з Києва 28 травня о  08:00, прибуття до Херсона о 18:57. У зворотному напрямку – відправлення о 09:30 та прибуття о 19:16. А також № 110/109 Львів – Херсон з відправленням 27 травня зі Львова, а у зворотному напрямку – 28 травня, – пише Вгору.

Ще «Укрзалізниця» запускає додаткові літні поїзди. Зокрема, з 31 травня в напрямку Львів-Херсон відкрито сполучення № 256. На додаток до нього з середини червня до середини вересня поїзд № 110/109 у тому ж напрямку курсуватиме вже щодня. Отже, мешканцям Галичини і Поділля буде легше дістатися до курортів Херсонщини.

Також з 1 червня по 1 вересня курсуватиме щоденний поїзд №94/93 Мінськ-Одеса з причіпною групою безпересадочних вагонів Барановичі – Мінськ – Херсон.

По 8 вересня – щоденно № 298 Київ – Херсон, і також щоденно -з 4 червня по 15 вересня – № 318 (“Таврія”) Одеса – Запоріжжя.

З 1 червня запускають два додаткових маршрути, що працюватимуть через день: №  251/252 Дніпро – Кривий Ріг – Одеса та №  265 Харків – Херсон.

А по п’ятницях та суботах з 22 червня додатково запускатимуть маршрут № 76 (“Криворіжжя”) Київ – Херсон.

Детальніше розклад руху можна подивитись тут.

Дніпропетровська залізниця

Для перевезення відпочивальників до узбережжя Азовського та  Чорного морів влітку «Укрзалізниця» призначила новий додатковий поїзд № 212/211 сполученням Новоолексіївка – Харків. Він курсуватиме в загальному русі з поїздом №12/11 сполученням Київ – Новоолексіївка.

Загалом до  Новоолексіївки Генічеського району влітку курсуватимуть декілька додаткових поїздів, зокрема: з 1 червня:   № 100 Мінськ – Запоріжжя – Новоолексіївка з причіпної групою безпересадочних вагонів до Бердянська та №12 (“Славутич”) Київ – Новоолексіївка; з 2 червня № 212 Новоолексіївка – Харків; з 3 червня № 282 Генічеськ – Хмельницький; з 9 червня № 244 Кривий Ріг – Генічеськ; з 10 червня № 190 Генічеськ – Дніпро; з 13 червня № 231 Івано-Франківськ – Генічеськ.

Додаткові маршрути  працюватимуть майже до кінця вересня.  Детальніше розклад руху можна подивитись тут.

Вартість квитків

У Білорусі з 1 квітня зросли тарифи на перевезення пасажирів залізничним транспортом: на регіональних лініях бізнес-класу та міжрегіональних лініях вартість проїзду збільшилася на 24 % і 32 % відповідно. Тож поїздка до Мінську подорожчає.

«Укрзалізниця» теж планувала в цьому році двічі підвищити тариф: на 12 %  з 1 квітня  та з 1 жовтня ще на 12 %. Але цей наказ досі перебуває на розгляді. Тож на території України ціна на залізничні квитки поки що залишається на рівні минулого року.

Комфорт

Відтепер дізнатися про наявність кондиціонера у вагоні  можна завчасно, під час придбання квитків. І не тільки в касах вокзалу. Також у системі онлайн-продажу квитків над зображенням місць з’явилася спеціальна позначка, яка інформує, чи є саме в цьому вагоні кондиціонер.  Ця інформація буде вказана і в придбаному квитку.

Крім того, усі напої в поїздах – чай, кава, кавовий напій (3 в 1) та вода – з травня цього року коштують однаково – 8 гривень. Тож тепер  можна скористатися послугою – сплатити за напій під час придбання квитка, а який  напій вибрати – визначити  в поїзді.

Крім того, у поїздах далекого сполучення продаються вершки до кави, цукор, печиво галетне та пісочне, вафлі, інші кондитерські вироби, пакетовані каші, сік. «Укрзалізниця» обіцяє налагодити і гаряче харчування. Але це залежить від того, чи буде придбане нове обладнання, бо середній «вік» залізничного майна – більше 30 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця