<

Укрпошта випускає марку «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:07 | 24.03.2023 / Новини / /
Перегляди
156
/ коментарі 2

31-го березня Укрпошта випустить нову марку до дня звільнення Бучі, Ірпеня, Гостомеля. Марка називатиметься «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель».

Як передає Укрінформ, про це генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський повідомив у Телеграмі.

За його словами, “бувають марки круті, бувають легкі, а бувають важкі. Ті, які дуже непросто тобі даються, бо за ними стоїть біль та історія, яку важко передати в одному невеликому творі”.

За тиждень Україна буде відзначати день звільнення Бучі, Ірпеня, Гостомеля. День героїзму та болі, день люті та помсти. У цьому блоці будуть марки, присвячені трьом містам-героям Київщини.

“Відсьогодні цей блок стає доступним для передзамовлення на нашому сайті, а за тиждень запустимо його в наших відділеннях”, – повідомив він.

Також Смілянський додав, що Укрпошта запускає продаж річної книги “Марки України за 2021 рік”.

“Звісно, трохи затримались з випуском, але маємо все робити на рівні, тож зібрали для вас колекцію марок (серед них марка “Бахмут”) та оформили в круту книгу. Як завжди, дякую художникам та нашій неймовірній філателістичній команді, а всім бажаю переможної п’ятниці та чекаю Вас у нас онлайн та у відділеннях”, – наголосив генеральний директор.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер