<

Укрпошта встановила 2 000 POS-терміналів для прийому оплати платіжних карт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:42 | 23.10.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Укрпошта встановила 2 000 POS-терміналів для прийому оплати платіжних карт в найбільш завантажених поштових відділеннях України, де клієнти зможуть оплачувати поштово-логістичні послуги карткою.

Про це повідомляє galinfo.

«Укрпошта стає зручнішою для клієнтів – наші відділення у містах поступово переходять на розрахунки картками. Обладнання платіжними терміналами почалося із відділень Києва, зараз вони вже присутні в усіх регіонах країни. Це ще один крок до збільшення обсягів безготівкових розрахунків», – відзначив директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Артур Муравицький.

Загалом Укрпошта закупила через систему електронних торгів Prozorro 5 тисяч POS-терміналів для приймання оплати платіжними картами. Вони будуть встановлені у 3 тисячах відділеннях компанії по всіх регіонах країни.

Як раніше повідомлялося, Національний банк України видав ПАТ «Укрпошта» ліцензію на переказ коштів в національній валюті без відкриття рахунків, а також Головна пошта країни стала першим учасником міжнародних платіжних систем MasterCard та Visa серед небанківських установ України та вступила до Національної платіжної системи «Український платіжний простір».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер