<

«Укрпошта» продовжить доставку пенсій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:23 | 15.12.2018 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Міністр Володимир Омелян повідомив, що знайдено компромісне рішення між «Укрпоштою» та Пенсійним фондом.

«Укрпошта» не буде припиняти доставку пенсій, про що попереджав раніше гендиректор компанії Ігор Смілянський. Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян під час зустрічі з членами наглядової ради ПАТ “Укрпошта”, йдеться на сайті відомства.

«Укрпошта» і надалі залишатиметься соціально важливою компанією. Ані скорочення кількості відділень на селі, ані припинення доставки пенсій не буде. «Укрпошта» сумлінно виконуватиме всі соціальні функції, покладені на неї. Дякуючи президенту, знайдено компромісне рішення між «Укрпоштою» та Пенсійним фондом», – сказав міністр.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко під час зустрічі з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та Генеральним директором ПАТ «Укрпошта» Ігорем Смілянським у середу, 12 грудня, закликав Омеляна проконтролювати питання із доставкою пенсій, збереженням відділень «Укрпошти» та забезпеченням зарплат листонош.

Як відомо, у листопаді генеральний директор ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський заявив, що в компанії запустили програму зі скорочення адміністративно-управлінського персоналу на 30%.

Раніше Смілянський припускав, що «Укрпошта» вимушена буде припинити доставку пенсій, оскільки тариф на цю послугу не переглядався з 2004 року. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця