<

“Укрнафта” може сьогодні припинити видобуток нафти та газу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 31.07.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Нафтодобувна компанія “Укрнафта” повідомила, що буде змушена зупинити видобуток через переповнення резервуарів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу ПАТ “Укрнафта”.

“Сьогодні ПАТ “Укртранснафта” без надання будь-яких пояснень призупинило приймання та транспортування нафти ПАТ “Укрнафта”, незважаючи на попередню оплату послуг. У зв’язку з затоваренням резервуарних парків ПАТ “Укрнафта” буде змушене розпочати зупинку видобутку нафти та газу з 24.00 годин 31 липня 2015 р. Це призведе до припинення законтрактованих поставок на нафтопереробні потужності. Незаплановане припинення видобутку також може потягнути непоправні наслідки техногенного характеру”, – йдеться в повідомленні.

Керівництво компанії стверджує, що вперше стикається з такою проблемою. Як заявив заступник голови правління – виконавчий директор “Укрнафта” Володимир Пустоваров, якщо “Укртанснафта” не буде виконувати  зобов’язання, компанія звернеться в суд.

“Керівництво ПАТ “Укрнафта” звертається до Голови Правління НАК “Нафтогаз України” Андрія Коболєва та Міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина з проханням втрутитися в дану ситуацію та недопустити зупинку видобутку нафти та газу”, – кажуть в компанії.

Нагадаємо, що відсторонений з боями менеджер Ігоря Коломойського Олександр Лазорко може відновитися на посаді гендиректора “Укртранснафти”. Детальніше про скандал Коломойського в “Укртранснафті” і чому Лазорка називають людиною олігарха, читайте в матеріалі Хроніка боротьби за “Укртранснафту”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер