<

«Укренерго» тепер належить Насалику

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:16 | 18.10.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Міністерство енергетики та вугільної промисловості повідомило, що повноваження з управління НЕК «Укренерго» передано голові Комісії з реорганізації цього підприємства.

Головою комісії на даний момент є заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика Михайло Близнюк, – пише Економічна правда.

Також Комісія з реорганізації (перетворення) «Укренерго» визначила нову дату оцінки майна підприємства — 31-го жовтня 2018-го року.

Це означає, що оцінка майна має бути складена саме на цю дату, а відповідно необхідно проводити нову інвентаризацію, оцінку та аудиторську перевірку звітності компанії.

Це може призвести до значного перенесення термінів корпоратизації «Укренерго», а саме – перетворення компанії з державного підприємства на Приватне акціонерне товариство.

Раніше Кабінет міністрів затвердив наглядову раду НЕК «Укренерго» в складі чотирьох незалежних членів і трьох представників від держави.

«Укренерго» здійснює експлуатацію магістральних і міждержавних ліній електропередачі, а також централізовану диспетчеризацію роботи ОЕС. НЕК є державним підприємством, яке знаходиться в управлінні Міністерства енергетики та вугільної промисловості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок