<

«Укренерго» отримає €70 мільйонів гранту від ЄБРР та Нідерландів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:25 | 31.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
31
/ Коментарі відсутні

НЕК «Укренерго» отримає €70 мільйонів гранту від Спеціального Фонду ЄБРР, що був наданий Урядом Королівства Нідерландів.

Про це повідомив голова компанії Володимир Кудрицький, передає ЕП.

29-го грудня він разом з заступником голови представництва ЄБРР в Україні Марком Магалецьким, у присутності першого віцепрезидента ЄБРР Юргена Ригтеринка, директора ЄБРР з питань Східної Європи та Кавказу Маттео Патроне та старшого банкіра Ольги Єрьоміної уклали угоду про виділення «Укренерго» цільового гранту.

«Ці €70 мільйонів буде використано суто для закупівлі обладнання, яке необхідне для відновлення надійної роботи енергетичної інфраструктури України», – наголосив Кудрицький.

Він нагадав, що «Укренерго» вже підписав з ЄБРР угоди, які дозволять залучити €300 мільйонів кредитних коштів для відбудови високовольтної інфраструктури та підвищення фінансової стабільності компанії.

«Ми надзвичайно вдячні нашим міжнародним партнерам за такий високий рівень довіри до нашої компанії та потужну підтримку у відбудові енергосистеми України. Наразі ми активно працюємо з виробниками по всьому світу над постачанням необхідного устаткування якомога скоріше», – додав він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок