<

Україну після рекордної спеки накриють зливи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:23 | 12.07.2021 / Новини / /
Перегляди
2261
/ Коментарі відсутні

Літня температура повітря в Україні фактично досягла апогею, наближаючись до 40-градусної позначки, але найближчим часом нас очікує прохолода. Вже 12-го липня більшу частину областей накриють дощі з грозами.

Про це повідомили на сайті Українського гідрометцентру. Дощі ймовірні в нічний час доби після рекордних температур удень.

Так, 12-го липня довгоочікувані грози пройдуть по всій частині південно-східної, північно-східної та центральної України. Вітер з північно-східного напрямку сягатиме 5-10 м/с. Денна температура в цих регіонах становитиме 30-32 градуси, але вночі впаде до 18 за Цельсієм.

У вівторок, 13-го липня, грози накриють всю західну частину України, південні регіони Одесу і Миколаїв, а також Крим. Температура вдень також буде досягати рекордної позначки в 30-31 градус, але разом з опадами вночі опуститься до 19 градусів. Синоптики передбачили південно-східний вітер до 10 м/с.

14-го липня грози триватимуть тільки в західних регіонах, причому протягом усієї доби. У Києві вдень очікують температуру до 35 градусів, уночі до 23. Однак максимальна спека наздожене в середу жителів Луганської, Донецької, Харківської та Запорізької областей. Тут стрілка термометра підніметься до 37 градусів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер