<

Українського тренера довічно дискваліфікували за побиття арбітра на полі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:30 | 5.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
675
/ коментарі 4

Головний тренер аматорського клубу «Олімпія» Олександр Кулик отримав довічну дискваліфікацію за те, що побив арбітра Ростислава Дубину після матчу 2-го попереднього етапу Кубка України проти Вовчанська.

Таким стало рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу. При цьому капітана «Олімпії» Едуарда Богомаза дискваліфікували на два роки за участь у сутичці, – повідомляє 24 канал.

Що трапилося у матчі «Олімпія» – «Вовчанськ»

Інцидент трапився 18 серпня. Вовчанськ виграв з мінімальним рахунком 1:0, а сам поєдинок запам’ятався парою спірних рішень арбітра Ростислава Дубини, який призначив суперечливий пенальті у ворота господарів і скасував гол у ворота гостей через офсайд.

Головний тренер господарів Олександр Кулик був так засмучений такими рішеннями, що вже після фінального свистка накинувся на суддю з кулаками. Не збентежила Кулика навіть присутність двох тендітних дівчат-лайнсменів, які також судили матч.

Тренер взяв рефері за футболку і спробував повалити на землю. Від розправи Дубину врятував голкіпер «Олімпії» Олексій Казаков.

За наявною інформацією, Кулик і раніше дозволяв собі по-хамськи ставитися до суддів під час всеукраїнських аматорських змагань, проте до рукоприкладства справа не доходила.




коментарів: 4
  1. дайош VAR на всі матчі! І якнайбільше охоронного персоналу в салатових жилетках!

    • Вар на СОК Шахтар,та бухих стюартів в майках з гуманітарки, хотів би я побачити))

  2. Хитрі арбітри пішли: беруть взятку з двох команд, комусь та й підсудять.
    А цей тренєрішка певно думав, шо тільки він дав.
    Треба більш глибше цікавитись життям і всіма його трендами, дискваліфікований хлопче!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця