<

Українські зірки зацькували Федишин через її негативну позицію стосовно представників ЛГБТ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:18 | 21.05.2022 / Новини / , /
Перегляди
879
/ коментарів 8

Українська співачка Ірина Федишин після скандалу з балами для представника Польщі на «Євробаченні-2022» втрапила у новий. Виконавиця зазначила, що не дуже добре ставиться до представників ЛГБТ, адже вважає це великим гріхом.

Утім, її висловлювання багато кому не сподобалося, зокрема, й знаменитостям. Вони почали засуджувати її через гомофобію, пише ТСН.

Настя Приходько

Співачка дивується, як учасників міжнародного пісенного конкурсу, серед яких є багато представників ЛГБТ, могла оцінювати людина, яка негативно до них ставиться. Також Приходько зазначила, що своєю позицією Федишин руйнує свою кар’єру.

«А ось в чому “Ізюм”. Через геїв все! І на конкурсі вона бачила їх багато. Ніколи я не бачила, щоб людина себе власноруч так швидко закопувала… Це що, натяк на поляків? А якщо й так, ти тоді кажеш, то не політичний конкурс, треба голосувати за мистецтво, а тепер за геїв не голосую», – обурилася Приходько.

MELOVIN

Співаку, який минулого літа зізнався, що він бісексуал, теж не сподобалася позиція Федишин. Виконавець вважає, гомофобії не місце у вільній країні.

«Трохи гомофобії та “руйнування”. Гомофобії у вільній та демократичній країні місця немає. Ми не в Московії, пані Ірино Федишин», – звернувся до співачки Мел.

Травесті-діва Монро

Монро взагалі не сподобалося те, що Ірина Федишин була серед журі на «Євробаченні». Вона зазначила, співачці не варто втручатися в те, на чому вона не розуміється.

«Мій мозок палає: виявляється, співачка Ірина Федишин – гомофобка, вважає ЛГБТ грішниками, які себе руйнують, і її запрошують в журі найбільш егегейського  конкурсу в Європі. Сиди у своєму маленькому храмі, співай  для духовних вірян та не лізь в ту гейропу.  Ні, треба ж  всратися», – додала Монро.

Зазначається, Ірина Федишин не приховує, що не дуже добре ставиться до ЛГБТ-спільноти, бо вважає це великим гріхом. Ба більше, їй було складно оцінювати учасників «Євробачення-2022», адже на конкурсі були присутні багато представників ЛГБТ-спільноти.




коментарів: 8
  1. о як збоченці гуртом збунтувалися! Богам дякувати що хоч таких як той транс монро ні на евробачення ні на війну не посилають)

  2. Нічого дивного ,що цькують Ірину ,серед так званих зврок ,в основному як не підараси ,то лесбі .

  3. Якщо так ковбасить гомосятину, значить Іринка все правильно сказала.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа