<

Українська кліпмейкерка претендує на Греммі-2023

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:34 | 18.11.2022 / Новини / /
Перегляди
129
/ Коментарі відсутні

Українська кліпмейкерка Таня Муіньо вдруге претендує на найпрестижнішу музичну нагороду світу. За відео на пісню “As It Was” британського співака Гаррі Стайлза її номінували на “Ґреммі-2023”

Номінантів оголосила 15-го листопада Національна академія мистецтва і науки звукозапису на своєму ютуб-каналі, пише Українська Правда.

Таня Муіньо – українська режисерка, стилістка та кліпмейкерка. Спочатку вона знімала кліпи для MONATIK, Время и Стекло, DOROFEEVA. Із 2019 року розпочала плідну співпрацю з закордонними зірками. Співпрацює з гуртом Foals, музикантами Katy Perry, Harry Styles, Post Malone, The Weeknd, Cardi B, Lil Nas X.

Кліп Тані Муіньо на пісню Стайлза змагатиметься за перемогу в номінації “Найкраще музичне відео”. Конкурентами “As It Was” стали музичні відео на пісні Адель, BTS, Кендріка Ламара, Doja Cat і Тейлор Свіфт.

Минулого року Таня Муіньо претендувала на перемогу в номінації “Найкраще відео” за кліп на пісню Montero (Call Me By Your Name) репера Lil Nas X.

Ми дізнаємось переможців 5-го лютого 2023 року. Поки ж УП. Життя пропонує згадати найбільш успішні відеороботи Тані Муіньо, які набрали найбільше переглядів у мережі.

Montero (Call Me By Your Name) репера Lil Nas X

Відео вийшло у 2021. У кліпі відтворили краєвиди рожевої планети Монтеро, на честь якої названо пісню. Головний героєм є альтер-его репера Lil Nas X. На початку ролика герой цілується з міфічною істотою зі зміїним хвостом. У ролику зявляються “райські” та “пекельні” персонажі та натяки на одностатеве кохання, через що відео стало популярним і обговорювалось у спільноті ЛГБТК+. 

На Youtube ролик набрав більше 506 млн. переглядів.

Up Cardi B

Кліп вийшов на початку 2021 року. В кадрі Cardi B з’являється на могилі з написом “Покойся з миром, 2020 рок”, гаряче танцює у ефектному вбранні. В кліпі реперка змінила декілька образів і локацій, це надало відео динамічності й яскравості. Незабаром після прем’єри артистка зробила відеопублікацію на своїй сторінці в Instagram, в якій подякувала команду і “дивовижній” Тані, яку “знайшла в Україні”. За словами Cardi B, вона вмовила Таню приїхати до США за 2 тижні.

Відео набрало 243 млн. переглядів.

Wild Side

Також у 2021 Таня Муіньо знову попрацювала з Cardi B, знявши відеокліп на пісню Wild Side. Її реперка виконала зі співачкою Normani.

“Залучена найкраща божевільна команда! Люблю вас, ми це зробили”, – поділилася тоді своїми враженнями від зйомок та результату Таня Муіньо.

Кліп набрав 133 млн. переглядів.

As It Was

Музичне відео вийшло 31 березня 2022 року. Воно було знято в Лондоні режисером Танею Муїньо. У кліпі Стайлз приєднується до танцівниці Матильди Лін на платформі, що обертається, і виконує хореографію в мікрорайоні Барбікан, щоб звільнити негативні емоції. Відео було знято в Лондоні: крім Барбікан-центру, його також знімали у Ліндлі-холі у Вестмінстері біля будівлі парламенту та у басейні з пінгвінами у Лондонському зоопарку.

Відео на Youtube набрало 360 млн. переглядів.

MONATIK Кружит

Кліп, який вийшов у 2016, знімали в Одесі. На відео присутні одеські краєвиди: пляжі, маяк та Чорне море. Знявся у музичному відео і сам виконавець пісні Дмитро Монатік. В кадрі він виступив у ще одному своєму професійному амплуа – драйвового танцівника. 

Відео набрало 130 млн. переглядів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця