<

Українська армія має готуватися до наступу для звільнення окупованих територій, – головнокомандувач ЗСУ Залужний

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:33 | 22.08.2021 / Новини / /
Перегляди
716
/ коментарів 12

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що Україна має розвивати свою армію, щоб бути готовою до наступу для звільнення окупованих територій.

Про це він сказав під час форуму «Україна 30. Захисники».

«ЗСУ мають розвиватися, удосконалювати свою тактику, переоцінювати форми і способи застосування навіть в таких умовах, які зараз є, з метою мінімізації втрат, і головне — підготовки до ведення наступальних дій щодо звільнення окупованих територій», — сказав Залужний.

Він висловив сподівання, що держава надасть Збройним силам усе, що їм потрібно для виконання необхідних завдань.

Проте Залужний згадав і про захист: нагадав, що все ще існує загроза повномасштабного вторгнення російських військ, до якого Україна має готуватися.

Головнокомандувач наголосив, що зараз також триває інформаційна війна, під час якої Росія намагається вплинути на українців, зокрема на ключових посадовців держави.

Попри заяву Залужного, офіційний Київ не говорить про звільнення окупованих територій силовим шляхом. Так, 22 серпня президент Володимир Зеленський сказав, що Україна прагне саме мирного врегулювання ситуації на Донбасі, яке має відбуватися на основі виконання Мінських угод та паризьких домовленостей «нормандської четвірки».

Він також зазначив, що для України важливо, щоб її міжнародні партнери продовжували тиск на Росію у питанні домовленостей щодо Донбасу.

Нагадаємо, новим головнокомандувачем Збройних сил України замість Руслана Хомчака став генерал-майор Валерій Залужний, який раніше керував бригадою, що дислокується у Володимирі.




коментарів: 12
  1. Вже 10тий рік “готуються” , то ато то осс , ще раз перейменуйте до “детальнішої підготовки”

    • Так кого слухати: Президента чи чергового солдата Швейка, до речі, в якого висловлювання були набагато розумніше? А якщо іти в наступ на окуповані території, то при умові, що попереду підуть в атаку діти, внучки цього новоспеченого головнокомандувача разом з синочками його заступників, синки всіх генералів, полковників, майорів міністерства оборони та генштабу. А ми, простолюди їх ззаду підтримаємо або пристрелимо, якщо “мажорчики” кинуться відступати. Ну то що, пойдёт такий сценарій, пани генерали? А то якось нехорошо получається: пузаті генерали простим смерним будуть команди віддавати лягати костями, поки рідні вилупки будуть в європейських коледжах “кувати своє блискуче майбутнє”.
      P.S. Если человек идиот, то это надолго.

  2. Певно йому з Афгану якийсь цікавий пакунок передали, шо такі думки в голову лізуть

  3. поки не перейшли у наступ, пропоную проводити диверсійні операці, наприклад підірвати трубу з мацкальским газом, чи стовпи з проводами на кордоні з рашкою ! Вперед, патріоти ! !

  4. Клоун призначив клоуна, а той давай простий люд веселити…((( Вже Гелете́й в 2014 обіцяв в Севастополі провести парад…30 рік пробиває Україна наступне дно брехні і зубожіння людей. Ну і на останок напевно треба сказати “Слава Україні”…, але насправді повна дупа…(((

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця