<

Україна звернеться до світової спільноти щодо неприйнятності військового шантажу Росією

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:14 | 25.01.2022 / Новини / , /
Перегляди
287
/ коментарі 4

У Раді зареєстрували проект постанови про звернення ВР до Організації Об’єднаних Націй, Європейського парламенту, урядів та парламентів іноземних держав та парламентських асамблей міжнародних організацій щодо вимог Росії не брати Україну до НАТО.

Стефанчук заявив, що причиною ухвалення такого звернення є військовий шантаж із боку Росії. Про це заявив спікер парламенту Руслан Стефанчук на погоджувальній раді, повідомляє Depo.ua.

«Ми розглянемо це питання вже цього тижня і впевнений, що український парламент гідно відповість. Я хочу внести пропозицію невідкладно зареєструвати та ухвалити постанову Верховної Ради про звернення до ООН, Європарламента, урядів та парламентів іноземних держав, парламентських асамблей, міжнародних організацій з приводу неприйнятності військового шантажу щодо України з боку Росії, який вона здійснює з метою недопуску реалізації європейських та євроатлантичних прагнень України», – заявив Стефанчук.

Він закликав лідерів фракцій якнайшвидше підписати звернення. Якщо парламент зробить це сьогодні, то вже 25 січня нардепи можуть схвалити його.

За даними Стефанчука, Росія посилює психологічний тиск на Україну, а ізоляція Кремля від світу настільки посилилася, що там уже серйозно замислилися над визнанням «ДНР» та «ЛНР».




коментарів: 4
  1. Думаю світова спільнота на цей раз висловить особливу стурбованість з приводу наростаючої напруженості

  2. Був особливо цікавий виступ прокацапського Бойка ,який всіма силами звинувачує Україну в війні з фашистською Рашею .

  3. Те, що молох погоджується з тим фактом, що фашисти та неофашисти–це опущена “сволота” та підори–то дуже похвально.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер