<

Україна облаштовує на кордоні з Білоруссю вертолітні майданчики для перекидання резервів у разі необхідності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:10 | 19.01.2022 / Новини / , , /
Перегляди
552
/ коментарі 3

Україна через міграційну кризу на кордонах Білорусі та країн ЄС облаштовує на своїй території вертолітні майданчики для перекидання у разі потреби резервів.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Там розповіли, що з початку кризи Україна суттєво активізувала облаштування північної ділянки кордону.

З початку листопада 2021 року на українсько-білоруському кордоні постійно працюють близько трьох десятків інженерних груп прикордонників. Вони встановлюють загородження та виготовляють переносні.

«Також інженерні групи працюють над облаштуванням вертолітних майданчиків, щоб забезпечити оперативне перекидання резервів у разі різкої зміни обстановки на певній ділянці», — йдеться у повідомленні.  

У ДПСУ наголошували, що через можливі міграційні потоки з Білорусі Україна активізувала облаштування північної ділянки кордону. З листопада облаштували десятки кілометрів загороджень.

Від місцевих органів самоврядування, представників громадськості, благодійних організацій для облаштування кордону також отримали майже 1500 бухт колючого дроту.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер