<

Українським військовим розповіли про норми харчування і чекають скарг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:59 | 31.05.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Військових просять інформувати про порушення на “гарячу лінію”.

У Міноборони нагадали про норми харчування та обслуговування військових і просять інформувати про порушення на “гарячу лінію”, – пише Корреспондент.
“З метою підвищення якості харчування та обслуговування доводимо до вашого відома, що в кожній їдальні повинна бути розкладка продуктів (меню), в якій відображені асортимент страв, і фактичний вихід порції, зміни в розкладці продуктів проводяться тільки за письмовим дозволом командира”, – сказано в повідомленні.
Також в пам’ятці зазначено, що в їдальні повинно бути чисто, а зовнішній вигляд обслуговуючого персоналу має бути охайним.

“Також вам потрібно бути впевненим, що ви перебуваєте на продовольчому забезпеченні. Для цього потрібно уточнити у свого безпосереднього командира (начальника), чи поставив вас на забезпечення”, – зазначили у відомстві.

“Якщо Вас не влаштовує якість харчування, Вам не додають норму продуктів, Ваше місце прийому їжі не відповідає санітарним нормам – телефонуйте на “гарячу лінію” 0 800 507309″, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер