<

Українську молодь запрошують «повоювати» у волинських лісах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:23 | 1.04.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Уже водинадцяте на Волині молодь зі всієї України збереться на спортивно-патріотичну теренову гру «Звитяга-2016». Захід триватиме з 6 по 9 травня на теренах «колиски» УПА – у цуманських лісах.

«Звитяга» – це 15 квадратних кілометрів лісів та боліт, де три сотні молодих людей, сміливих і завзятих, закамуфльованих та замаскованих боротимуться за «виживання» і перемогу. Хлопці та дівчата відтворять військовий впоряд і звичаї УПА, дотримуючись суворих правил.

За умовами теренової гри, дві команди «воюватимуть» одна проти одної. Кожна матиме свій табір та прапор, а учасники – нарукавні пов’язки, що символізують життя. Щоб «убити» суперника – треба зірвати пов’язку. Переможе та команда, яка першою відбере прапор у супротивника або «знищить» всіх із ворожого табору.

Організатор «Звитяги», ГО «ВМР «Національний Альянс», оголошує прийом заявок від охочих пройти фізичну і моральну підготовку, живучи чотири дні у партизанських умовах, та продемонструвати готовність захищати Україну в інсценізованих боях.

Від учасників теренової гри вимагається спілкуватися українською мовою, не палити, не вживати алкоголю та виконувати накази проводу сотні.

З деталями теренової гри «Звитяга» можна ознайомитися на сайті: https://zvytjaga.org.ua/

Зголоситися online – за посиланням: https://zvytjaga.org.ua/zholoshennja-on-line/

Прес-служба ВОО «Національний Альянс»

Контактна особа: Юлія Грицюк, +380-98-97-83-064

cf2cc251-ed2c-4c16-bc40-a3036d51b58b




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер