<

Українські прикордонники затримали дві групи нелегальних мігрантів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:16 | 22.07.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Прикордонники Львівського загону затримали групу підозрілих осіб близько другої години ночі, у неділю, 22 липня. Два автомобілі таксі були зупинені прикордонним нарядом. У результаті перевірки транспортних засобів виявили чотирьох чоловіків, які назвалися громадянами Іраку, Лівану та Афганістану.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Тільки ліванець мав при собі оригінали документів, які засвідчують особу, інші ж надали лише копії закордонних паспортів. Іноземці запевняли прикордонників, що їхали зі Львова з туристичною метою і щоб повечеряти в одному із закладів громадського харчування.

Згодом вони все ж зізналися, що насправді мали наміри потрапити в одну з країн Євросоюзу, де збиралися знайти роботу та житло. Затримані перебувають у прикордонному підрозділі, де встановлюються обставини їх подорожі.

Подібний випадок трапився на Закарпатті, також вночі. На ділянці відділу прикордонної служби “Велика Паладь” Мукачівського загону двоє іноземців пробиралися в Угорщину. Військовослужбовці зафіксували підозрілий рух і здійснили попереджувальні постріли вгору. Документів при собі затримані не мали, назвались громадянами Афганістану.

Подальшу долю усіх затриманих та міру відповідальності визначатиме суд.

Нагадаємо, що у понеділок, 16 липня, в Ужгороді підпалили транспортний засіб військовослужбовця Держприкордонслужби. На місце події викликали представників поліції. Наразі тривають слідчі дії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер