<

Українські кікбоксери здобули 17 нагород на Чемпіонаті Світу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 4.10.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

2-жовтня у Греції (в Афінах) завершився 3-й Аматорський Чемпіонат Світу по кікбоксингу.

Упродовж трьох днів 500 кращих спортсменів із 23-х країн змагалися за світове лідерство.

Україну на міжнародній арені представляли 11 кікбоксерів, котрі здобули 17 нагород, із яких 6 золотих, 4 срібних та 7 бронзових.

Сильними суперниками виявилися команди Італії, Греції, Австралії та Нідерландів. У фіналі перемогу здобули спортсмени з Кіпру, Австралії, Греції, Бельгії та Італії.

Як повідомляє Олег Мандзюк, президент Федерації кікбоксингу України  “ISKA”, Міжнародна федерація «ISKA-PRO» після чемпіонату запропонувала двом спортсменам, майстрам спорту України Дмитру Нікокошеву (Харків) та Миколі Гавриляку (Львів) прийняти участь у професійних змаганнях за європейські та світові титули.

Інтернет видання “БУГ” поцікавилось питанням розвитку кікбоксингу на Волині. Олег Мандзюк прокоментував цю ситуацію так: «На сьогодні, спортивна підготовка волинських кікбоксерів досить сильна. Вони виступають за різні інші версії. Федерація «ISKA» у Волинській області почне працювати з січня наступного року. Варто зауважити, що в Україні наразі діє 19 обласних осередків. Впевнений, що кращі волинські кікбоксери приймуть участь у Чемпіонаті світу 2017, котрий проходитиме з 30-го травня по 6-те червня 2017-го року в Італії».

PENTAX DIGITAL CAMERA
1f82556f31db
d8829e15b9e2




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер