<

Українська православна церква закликала Раду не приймати церковні закони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:28 | 28.05.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарів 8

Священний синод Української православної церкви московського патріархату на сьогоднішньому засіданні в Харкові констатував, що прийняття Верховною Радою законопроектів №4128 і №4511 може призвести до релігійної ворожнечі, і закликав нардепів не голосувати за ці документи.

“Ухвалили: констатувати, що прийняття законопроектів №4128 і №4511 може призвести до релігійної ворожнечі, дискримінації, порушення свободи совісті b віросповідання. Закликати народних депутатів України не приймати антицерковні і антидержавні закони”, – йдеться в журналі cиноду, оприлюдненому на сайті УПЦ (МП).

У церкві також висловили стурбованість через можливі негативні наслідки в українському суспільстві у зв’язку з прийняттям зазначених законопроектів.




коментарів: 8
  1. Гнати московських попів з України!!! Україні, як незалежній державі, потрібна українська церква.

  2. Хватить московським попам оскверняти своєю присутністю українські святині

  3. а те що завдяки присутності російскої церкви під назвою українська православна церква, на території України, майже 200 років,то ви мовчите, і тим самим , майже 200 років, вносите релігійну ворожнечу, розкол і дискримінацію, порушуєте свободу совісті і віросповідання своєю брехнею вірянам у своїй справжній діяльності по розколу і дестабілізації України на релігійній основі. Реєстрація під спавжньою назвою цієї церкви, як російска православна церква покаже , для початку, справжнє місце цих монахів в церковній приналежності, частина людей , нарешті, зрозуміє,що до чого

  4. гість, пропоую тобі повіситися, бо мені вже набридло, доказувати обділеним, ой вибач, ОСОБЛИВИМ, що де і як… УПЦ МП – шістка москви і гундяєва, гугл тобі в допомогу!

  5. гість, пропоую тобі прийняти ідуаізм, бо мені вже набридло, доказувати обділеним, ой вибач, ОСОБЛИВИМ, що де і як… УПЦ МП – шістка москви і гундяєва, гугл тобі в допомогу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок