<

Українська діаспора Німеччини та волиняни об’єдналися заради перемоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 24.02.2015 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Сьогодні в Буянівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Луцького району, де навчається 80 учнів – справжнє свято. Центральна спілка українців у Німеччині передала для потреб навчального закладу 20 парт та 40 стільців. Цю гуманітарну допомогу в Берліні вдалося зібрати за сприяння вихідці з Буянова Людмили Млош, яка нині мешкає в столиці Німеччини.

«Шкільні меблі – це лише частина зібраного гуманітарного вантажу в Берліні», – розповідає виконавчий директор Благодійного фонду «Волинь-2014» Володимир Кривович. І продовжив: «Цього тижня наш Фонд продовжив співпрацю з представниками української діаспори в Німеччині. Разом з Центральною спілкою українців в Німеччині та польською організацією «Разом з Україною», нам вдалося привезти в Україну потужний гуманітарний вантаж. Окрім парт та крісел, у вантажівці знаходяться лікарняні ліжка, які будуть розподілені в медичних закладах, які працюють в зоні проведення антитерористичної операції, де є вкрай необхідними. Окрім цього, є багато матраців, інвалідних візків та медикаментів, а також теплий одяг. Центральна спілка українців в Німеччині – це одна з найпотужніших українських організацій, яка працює відкрито та чесно».

Заступник директора з навчально-виховної частини Буянівської ЗОШ І-ІІ ступенів Світлана Аврамук подякувала за надану допомогу та зазначила, що потреба в шкільних меблях є завжди, тому що вони зношуються та потребують оновлення. «Ми раді, що отримали таку допомогу. Дуже добре, що представники української діаспори переживають та піклуються за нас», – сказала вона.

Центральна спілка українців у Німеччині передала в Україну вантаж за фінансової та логістичної підтримки СП ТзОВ «Модерн-Експо». І разом з цим підприємством започаткували новий благодійний проект для допомоги українським військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції.

Благодійний фонд «Волинь-2014» дякує за наданий гуманітарний вантаж голові Центральної спілки українців у Німеччині Michael Haacke, волонтеру-куратору Української громади в Берліні Dina Kuzmina, та волонтерам Frank Rex, Olga Freiter, Genadij Drozdenko.

IMG_20150223_110430
IMG_20150223_112728
IMG_20150223_113133 (1)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа