<

“Україні вкрай необхідна летальна зброя”, – Ігор Гузь в інтерв’ю для “Голос Америки”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:24 | 18.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

17-го лютого народний депутат України, заступник голови Комітету в закордонних справах Ігор Гузь в інтерв’ю для “Голос Америки” у Вашингтоні розповів про те, як українські політики налагоджують зв’язки в США і чого очікувати Україні від нової політики Адміністрації Дональда Трампа.

На думку Ігоря Гузя, наразі відчувається невизначеність, але ситуація змінюється на очах.

«Ми “надихаємо” американців бути серйозним геополітичним гравцем, не тільки у Європі. Сподіваюся, Дональд Трам буде на українській стороні, і все ж таки, ми отримаємо летальну зброю. Під час свого виступу я наголошував, що Україні вкрай необхідна летальна зброя. Щодня гинуть українці на Донбасі – Загинули знову троє хлопців. Страждають українці, тому це питання для нас – надважливе», – розповів нардеп.

На запитання ведучої, чому розслідування на Євромайдані досі не зрушилося з мертвої точки, волинський депутат відповів: «Мені, як учаснику Євромайдану, соромно за українську владу. Я хоч і член коаліції і також несу певну відповідальність за це… Третій рік минув після страшних подій, і ніхто за це не сидить: і з тих, хто приймав рішення, і з тих, хто нажива на курок автомата. Прикро про це говорити. Це соромно для всіх тих, хто має причетність до української влади. І ми не можемо прозвітувати і сказати, що злочинці сидять за гратами…Ситуацію можна змінити, але все в руках Генерального прокурора Юрія Луценка, інших високопосадовців. Є запевнення: ось-ось… Українці чекаю результату…».

Ігор Гузь також зауважив, що наразі “напруга” в суспільстві занадто велика. Тому потрібно українській владі приймати правильні рішення, особливо, у справі розслідування вбивств на Євромайдані та у час війни з Російською Федерацією.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер