<

Україна здобула важливу перемогу над Туреччиною 2:0

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:48 | 3.09.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Збірна України впевнено обіграла команду Туреччини у відбірковому матчі ЧС-2018. Дивись відео голів і огляд матчу Україна – Туреччина.

У суботу, 2 вересня, відбувся поєдинок сьомого туру кваліфікації ЧС-2018, у якому збірна України приймала команду Туреччини.

Матч завершився за рахунку 2:0 на користь підопічних Андрія Шевченка. Дублем відзначився Андрій Ярмоленко.

До вашої уваги відео голів і огляд матчу Україна – Туреччина (2:0).

У Харкові затримали активістку Femen Анджеліну Діаш. Вона вибігла перед матчем Україна-Туреччина в Харкові з написом на грудях “Ердоган убивця”.
Як повідомив пізніше адвокат Ярослав Яценко у Facebook, Діаш відпустили, склавши на неї протокол.
“Анжеліну Діаш відпустили! Після підняття інформаційної хвилі і дзвінка на 102 й інші гарячі лінії, харківські правоохоронці, які не звикли до Femen, відпустили моїх клієнток”, – написав він.
Адвокат зазначив, що на Діаш був складений адміністративний протокол за дрібне хуліганство. До цього адвокат заявив, що Діаш затримали в Харкові ймовірно співробітники СБУ. Він не уточнив, хто затриманий разом з Діаш і що активістка Femen робить у Харкові.
“Копію протоколу не дали. Подругу Анджеліни тримали в поліції взагалі незаконно, вона просто прийшла в поліцію запитати, що з Анджеліною. Про злочини поліцейських будуть подані відповідні заяви. Звинувачення у дрібному хуліганстві Анджеліна не визнає”, – заявив він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця