<

Україна здобула перемогу над Косово 2:0

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:01 | 7.10.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Національна збірна України з футболу здобула перемогу над Косово в матчі кваліфікації ЧС-2018.

У першому таймі наші футболісти повністю домінували на полі, контролювали м’яч і шукали п’яти до воріт Косово. Найбільше небезпеки виходило від лівого флангу, де чудово грав Євген Коноплянка та непогано підключався Микола Матвієнко, – пише Корреспондент.

Коноплянка кілька разів брав гру на себе, змішався в улюбленій манері з флангу в центр і пробив. Один раз воротар після такого удару лише кінчиками пальців перевів м’яч в штангу, але Кравець не зумів добити круглого в порожні ворота. Ще кілька разів після пострілів півзахисника Шальке воротар відбивав м’яч перед собою, але ніхто з українців не встигав його добити.

А ось на протилежному фланзі гра у Андрія Ярмоленка не пішла. У нього мало що виходило в атаці, а один раз він втратив м’яч в центрі поля, дозволивши косоварам втекти в небезпечну контратаку, яка на щастя для нас завершилася неточним ударом. Як підсумок, до перерви жодна з команд забити не змогла.

Після перерви в збірній України дебютував Марлос, зайнявши позицію на правому фланзі, Ярмоленко змістився в центр, а Гармаш зайняв позицію форварда.

Втім, гол прийшов без їхньої участі – Ротань віддав на фланг на Коноплянку, який навісив у воротарський, де Пакарада головою зрізав м’яч у свої ворота.

Після забитого гола гра збірної України заспокоїлася, чому посприяло важке дощове поле. Хоча від другого голу збірну Косово це не врятувало. Після навісу Караваєва у Степаненка не вийшов удар, але м’яч відскочив до Ярмоленка, який вколотив його під поперечину.

Таким чином, Україна здобула важливу перемогу над Косово, але все одно для виходу на ЧС-2018 нам потрібна буде перемога над збірною Хорватії в понеділок, 9 жовтня в Києві.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок