<

Україна взяла участь у відкритті Олімпіади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:26 | 6.08.2016 / Новини /
Перегляди
44
/ Коментарі відсутні

У Ріо-де-Жанейро завершується урочиста церемонія відкриття XXXI літніх Олімпійських ігор.

За подією на стадіоні “Маракана” стежать 78 тисяч глядачів, а також сотні мільйонів шанувальників спорту з усього світу, повідомляє “Укрінформ”.

У відкритті Олімпіади-2016 в Ріо взяли участь 12 тисяч атлетів. Українська збірна пройшла в урочистому параді 195-ю слідом за Тувалу – єдиною країною на Олімпіаді, яка буде представлена тільки одним спортсменом (в бігу на 100 метрів виступить колишній гравець національної збірної з футболу Етімоні Тімуані).

Нашу країну в Ріо-2016 представлять 206 спортсменів. Національний прапор України ніс олімпійський чемпіон Сіднея-2000 в змаганнях зі стендової стрільби одесит Микола Мільчев.

Українці виступатимуть на Іграх в академічному веслуванні, бадмінтоні, боксі, вільній, жіночій та греко-римській боротьбі, важкій атлетиці, велоспорті (маунтінбайк, трек, шосе), веслуванні на байдарках і каное, гребному слаломі, вітрильному спорті, спортивній і художній гімнастиці, дзюдо, кінному спорті, легкій атлетиці, плаванні, стрибках у воду, синхронному плаванні, стрибках на батуті, стрільбі з лука, кульовій та стендовій стрільбі, сучасному п’ятиборстві, тенісі, тріатлоні, настільному тенісі та фехтуванні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер