<

Україна витратила 20,4 мільйона євро на Євробачення. Підрядникам НСТУ досі не заплатили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:58 | 2.06.2017 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На проведення конкурсу Євробачення в Україні витратили 20,4 мільйона євро, при цьому із вітчизняними підрядниками НСТУ досі не розрахувалися.  

Про це повідомляє ТСН та УНІАН.

Журналістам стало відомо, що від 6-го червня близько ста компаній розпочнуть пікет Кабінету Міністрів із вимогами до національного мовника виконати зобов’язання і виплатити кошти. Заборгована сума становить 400 мільйонів гривень.

ТСН отримала світлину повідомлення про пікет від Олега Бурханова. У документі на адресу Кличка вказано, що протест нараховуватиме 107 людей. На запитання кореспондента щодо цієї теми Грицак наголосив, що сума боргу складає 142 мільйони гривень й вони виконають усі зобов’язання перед підрядниками.

Як повідомляв УНІАН-Таблоїд, ведуча червоної доріжки Євробачення-2017 Анна Буткевич розповіла, що досі не отримала гонорар за свою роботу, а також самостійно підбирала наряд для проведення відкриття шоу.

Виконавчий продюсер музичної першості Павло Грицак зазначив, що інформація про те, що Україна витратила найбільше грошей на цю подію – неправдива.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер