<

Україна відмовилася від мобілізації – Президент

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:01 | 22.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Україна зберігає призов на строкову військову службу, при цьому відмовившись від мобілізації.

Про це заявив президент України Петро Порошенко на оперативних зборах Збройних сил в середу, 22-го лютого, – пише Корреспондент.

“Торік був сформований потужний оперативний резерв першої черги за рахунок особового складу, який отримав бойовий досвід і зараз демобілізований, але він добре мотивований, високопрофесійний і патріотичний. Більше 130 тисяч осіб. І водночас ми зберігаємо призов на строкову військову службу”, – сказав президент.

За його словами, з початку поточного року до лав Збройних сил за контрактом прийнято близько 4,5 тисяч осіб. “Торік в Збройні сили прийняті за контрактом близько 70 тисяч українських добровольців…. З початку цього – ще 4,5 тисяч осіб записалися до лав ЗСУ”, – сказав президент.

Також Порошенко повідомив, що Україна виділить 9 млрд гривень на озброєння в 2017 році.

“У цьому році на розробку і закупівлю нових і модернізованих зразків озброєнь і військової техніки передбачено виділити близько 9 млрд гривень”, – сказав президент.




один коментар
  1. Торік в Збройні сили прийняті за контрактом близько 70 тисяч українських добровольців? Який чинуша надає президенту такі дані? Хто порахував усіх…мабуть на стільки УКРАЇНЦІВ МО списало майна та харчів…Коли прийняли закон,що Україна виділить 9 млрд гривень на озброєння в 2017 році?,- мабуть з військового збору, з УКРАЇНЦІВ? Це те озброєння ,що в рем.батах?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа