<

Україна створює фонд відновлення Донбасу – Президент

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 15.05.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Фонд буде створений за рахунок бюджетних коштів, а також міжнародної допомоги.

Спеціальний фонд для відновлення Донбасу буде створений в Україні за рахунок бюджетних коштів, а також міжнародної допомоги. Про це заявив Президент України Петро Порошенко, повідомляє Корреспондент.

“Триває робота з формування спеціального фонду, кошти якого будуть спрямовані на відновлення Донбасу”, – заявив президент.

За словами Порошенка, фонд буде сформований із коштів як державного бюджету України, так і донорської допомоги країн-партнерів і міжнародних фінансових організацій. Зокрема, Київ очікує на відновлення Донбасу “€500 млн від Німеччини, €200 млн від Європейського банку реконструкції та розвитку, €200 млн від Європейського інвестиційного банку, значні кошти від країн “великої сімки”, ООН”.

“Серед першочергових завдань – відновлення зруйнованої інфраструктури, включаючи об’єкти водопостачання, енергопостачання, мостів”, – уточнив президент, запевнивши, що фінансування проектування цих робіт вже здійснено.

“Весь Донбас, вся Україна й увесь світ повинні бачити першочерговим пріоритетом всієї державної влади України відновлення Донбасу. Всі бачать різницю у ставленні до людей тут і там, всі бачать, як ми будемо відновлювати і вже відновлюємо нормальне життя для людей і до чого привела так звана “російська весна”, або “русский мир”, – підкреслив Порошенко.




коментарів: 2
  1. “Фонд буде створений за рахунок бюджетних коштів, а також міжнародної допомоги.”
    Скорше всього – із зарплат українців почнуть процентів 5 стягувати “на відновлення”.
    МВФ грошей не дає, влада не має за що діток та жінок своїх одягти та прокормити.
    Відновлення Донбасу – чергова відмазка, щоб влада хапнула.
    Гарно придумали!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер