<

Україна сьогодні скасовує спецмита на імпортні автомобілі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 30.09.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Рішення було прийнято Міжвідомчою комісією з міжнародної торгівлі.

Україна з 30 вересня скасовує спеціальні мита на імпорт легкових автомобілів. Рішення Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі було опубліковано в газеті Урядовий кур’єр і вступає в силу сьогодні, – пише Корреспондент.

Зокрема, 10 вересня 2015 року Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі розглянула інформацію Міністерства економічного розвитку і торгівлі щодо необхідності скасування спеціальних заходів щодо імпорту в Україну легкових автомобілів незалежно від країни походження та експорту, застосованих рішенням Комісії в 2012 році.

За результатами розгляду комісія встановила, що національні інтереси України вимагають скасування спецмита на імпорт в Україну автомобілів.

Відзначимо, спецмита були введені на імпорт популярних серед українців автомобілів з бензиновими двигунами об’ємом циліндрів 1 тис.-1,5 тис. кубічних сантиметрів, а також з об’ємом 1,5 тис.-2,2 тис. кубічних сантиметрів. За ввезення таких автомобілів імпортерам доводилося платити спеціальне мито у розмірі 6,46% і 12,95% відповідно.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок